Els alumnes de Palafolls tindran el seu passaport Edunauta aquest mes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest mes d’abril comença una nova iniciativa liderada des de l’àrea d’Educació de Palafolls i que vol estendre els aprenentatges invisibles convertint els alumnes de la vila en edunautes.

El Passaport Edunauta permetrà als alumnes palafollencs viatjar per la galàxia dels aprenentatges i aturar-se a les destinacions triades per viure-hi una activitat educativa i sumar segells en el document.

Ho explica Sabina Guerrero, coordinadora de la iniciativa a Palafolls.

Es tracta d’un recurs pedagògic ideat per la Fundació Bofill, i en el que hi participen algunes localitats que adapten la iniciativa a cada poble. A Palafolls s’han previst activitats destinades a descobrir el patrimoni, els equipaments i els serveis propis del poble. 

Els Edunautes hauran d’anar passant proves i validar la seva experiència per aconseguir el segell corresponent.

A Palafolls s’han ideat 11 parades a la galàxia dels aprenantatges.  Els participants tindran fins a finals de curs per poder completar el viatge i ja al juliol es prepara una gran festa de certificació de l’aventura Edunauta.

En pocs dies es repartiran els passaports entre tots els alumnes de Mas Prats i Ferreries i es donaran les indicacions per participar en aquesta iniciativa que involucra diferents agents educatius del nostre municipi

Palafolls ha estat escollit per participar en aquesta prova pilot que impulsa la Fundació Bofill i la cooperativa +Educació. El nostre municipi és un dels 10 de la segona tongada de la iniciativa que es fa ja a localitats com Reus, Vilafranca del Penedès o Begur entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics