Palafolls aposta per la transició digital d’empreses, treballadors i institucions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls està actualment treballant en la posada en marxa del projecte “Digitaliza’t Palafolls”. Es tracta d’un projecte inclòs dins el marc d’actuació de la Diputació de Barcelona anomenat Treball, Talent i Tecnologia (TTT) . 

Amb la proposta de Digitalitza’t Palafolls, el consistori vol acompanyar i donar eines en el camí de la transició digital  a empreses, treballadors en actiu o a l’atur, i a institucions. Un camí que cal recorrer inevitablament per poder mantenir i expandir les opcions de negoci i la competitivitat empresarial així com l’ocupabilitat personal en la societat digital actual.

Cristina Jiménez, de l’àrea d’ocupació de Palafolls, explica que en concret a Palafolls el projecte s’enfoca cap a la logística i el subministrament .

En el marc del Digitalitza’t Palafolls s’ha fet un estudi diagnòstic del territori per tal de poder dibuixar les necessitats dels tres objectius de la campanya; persones,  institucions i teixit empresarial de Palafolls. Amb aquesta informació s’han dissenyat diferents actes i activitats dirigides cap als empresaris, però també es busca sinèrgies público-privades per facilitar aquesta transició digital dels negocis locals.

Per començar, aquest proper mes de maig s’han previst 3 xerrades  com a primera presa de contacte amb el públic objectiu del projecte per fer el pas de digitalitzar i aplicar millores competencials el seu negoci per ser més eficient i competitiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics