Dilluns reobre la cruïlla de l’església

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un mes després que es tallés el trànsit a la cèntrica cruïlla entre els carrers Major, Francesc Macià i l’av Costa Brava per tal de fer-hi passar la nova canonada d’impulsió i renovar el paviment, l’Ajuntament ha anunciat que aquest proper dilluns es reobrirà la circulació en aquest punt.

De moment, però, només es reobrirà la cruïlla ja que el carrer Major encara no està finalitzar i continuarà tallat.

Aquesta cruïlla ha estat prioritària en el calendari d’obres, per evitar els inconvenients que ha suposat el tall d’aquest punt, especialment per accedir a les escoles. 

El tall s’ha allargat especialment ja que més enllà de fer passar la nova canonada d’impulsió per aquest punt, també s’ha refet el paviment de llambordins, cosa que ha necessitat uns dies d’assentament.

Amb la reobertura de la cruïlla s’acaben també els canvis en els sentits de circulació al carrer Pi i Margall o Francesc Macià, que retornaran a la normalitat a partir de dilluns.

Les obres de la nova canonada d’impulsió van començar a principis de febrer i s’allargaran encara un mes i mig mes. Un cop s’hagi instal·lat la nova canonada, encara faltarà reasfaltar els carrers per on passa aquesta nova instal·lació, especialment al carrer Major, on la pavimentació és amb llambordins.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics