El Respir amplia el seu horari a partir de dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’aquest proper dilluns el centre d’atenció diürna amplia el seu horari de 8 del matí a 8 del vespre.

Des de fa uns anys, el Respir vol aconseguir l’acreditació com a centre de dia homologat. A banda de l’adequació de l’espai a les exigències de la normativa específica i la regulació del personal adscrit al servei, el centre també ha  d’ampliar l’horari d’atenció passant de les 9 hores actuals, a les 12 que es faran a partir de dilluns.

Ho explica, Liliana Ayné directora del centre Respir 

El Respir és un servei d’atenció diürna destinat a persones grans amb algun tipus de dependència física i/o demència que viuen soles o en el nucli familiar.  Rep aquest nom ja que el servei vol donar un respir a les persones cuidadores, sovint familiars no professionals, que es fan càrrec d’aquestes persones a casa.

Amb el nou horari de 8 del matí a les 8 del vespre, es podran crear torns i ampliar el nombre d’usuaris al servei. 

Al centre Respir, situat dalt del casal d’avis de Palafolls, aten una vintena de persones, a les que ofereix un gran ventall d’activitats especialment dirigides i adaptades a la gent gran o amb dependència com ara exercici de manteniment, serveis de menjador, de podologia o el seguiment de tractaments de llarga durada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics