Malgrat avança per crear un nou vial rere els càmpings del Delta

Destrosses del temporal de mar al camí de la Pomareda (Abril 22). RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals de la setmana passad l’Ajuntament de Malgrat ha començat els treballs per tornar a garantir l’accessibilitat  pel tram del camí de la Pomareda més proper a la desembocadura de la Tordera. Els temporals de mar de les últimes setmanes han tornat a malmetre aquest vial que dona servei als càmpings més propers a la zona del Delta.

Els treballs han de netejar i reparar els trams més afectats d’aquest camí, que ja està acostumat a que les envestides de les onades. Tant és així que l’Ajuntament de Malgrat ja s’ha plantejat un nou vial que doni accés a la zona, però per darrere dels càmpings.

Jofre Serret, regidor d’urbanisme,  explica que precisament aquest mes de maig o juny es farà l’aprovació inicial de la modificació del POUM per crear aquest nou vial públic a la zona agrícola del pla de Grau.

Amb aquest nou vial es vol aconseguir que l’actual camí de la pomareda, passi a ser un camí naturalitzat, sense l’actual pas de vehicles. Serret ho emmarca en el projecte de recuperació de la zona del Delta.

Ara fa dues setmanes el consistori va haver de tornar a tancar l’accés als càmpings per l’actual camí, ja que estava del tot impracticable i era perillós per culpa de les onades, que ja havien desfalcat i esmicolat el camí asfaltat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics