Obertes les inscripcions per als campus esportius d’estiu a Palafolls

Un dels moments del Campus d'Estiu (Foto: CD Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


Arriben els mesos d’estiu i, amb ells, l’oferta lúdica esportiva que preparen les entitats locals pels més petits i que se
celebraran enguany del 27 de juny al 29 de juliol.
Aquest any, però, seran cinc els campus que oferiran activitats lúdiques durant els mesos estivals, envers els quatre que hi va haver el darrer any.
El Club Bàsquet Palafolls, és l’entitat que es suma en els altres campus aquest estiu i el seu programa esportiu va adreçat a nenes i nenes d’entre 7 i 14 anys on s’hi trobaran activitats com la tecnificació del bàsquet, la piscina i alguna sortida.
Pel que fa El Club Patí Palafolls, dedicarà la seva programació d’estiu a les activitats de patinatge, jocs de lleure, tallers, entre d’altres. En aquest cas, però, només s’hi podran inscriure’s aquells nens i nens que estiguin federats des del nivell 1 fins al 8.
Per altre banda, el Club Taekwondo Juls Palafolls, té previst oferir una escola esportiva per a infants a partir de 8 anys, amb un ventall d’activitats a l’aire lliure, dins l’aigua, entre d’altres.
Tant el campus de Club Futbol Sala Sant Lluís com el Club Deportivo Palafolls, els dos oferiran activitats semblants, però els dos clubs es centraran més en la tecnificació, que servirà per millorar les qualitats de cadascun dels infants que hi participan.
Per inscriure’s a qualsevol campus, cadascuna de les entitats esportives organitzadores ha penjat la informació completa i necessària sobre els casals en els seus respectius webs com també a les xarxes social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics