URGENT

Malgrat acull un nou escape room solidari ambientat en el Nadal

Compartiu aquesta història

L’empresa Blind Mice Escape ja ho té tot a punt per fer gaudir tothom els propers caps de setmana i transportar-nos a un Nadal anticipat. I, és que, els creadors d’escape rooms com Frida Khalo, Vendetta i Tòxic han preparat una nova activitat. 

Aquest any han creat un escape room ambientat en el Nadal, concretament, en el ‘típic sopar de Nadal’. I, com sempre, l’activitat serà solidària. Aquesta vegada tot el que es recapti es destinarà a la campanya de joguines de la Creu Roja, així ho ha indicat el creador de Blind Mice, Lluís Ferrer.

Pel que fa al guió del joc, Ferrer avança que la partida es desenvoluparà en un sopar de Nadal en que res és el que sembla. Els participants podran esperar-se, o no, el que succeirà al llarg de la vetllada.

S’han preparat diferents partides durant tots els caps de setmana de novembre, des del divendres 11 fins al diumenge 27. Els interessats a participar al Christmas Carol Escape només han de trucar al 722.432.777. Pel que fa al cost de l’escape, es farà amb taquilla inversa, per tant es pot aportar el que es consideri adient. A més, també conviden als assistents a portar alguna joguina per la campanya que cada any impulsa Creu Roja. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics