‘P de Panellets’ torna al Teatre de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tothom qui l’any passat es va perdre l’oportunitat, té l’ocasió de veure  l’ocasió de veure l’espectacle aquest dissabte. Aquesta obra significa la suma d’esforços dels grups de teatre blanencs ‘Xiroia’ i ‘El Mirall’, que van tornar a formar tàndem. 

La nova col·laboració entre els dos grups inclou les aportacions de les pròpies actrius i actors: Fina Puig, Anna Torroella, Roser Álvarez, Núria Baldrich, Xavier Márquez i Jaume Claret. Tot plegat, embolcallats per la dramatúrgia i direcció aportada per tot un mestre de l’escena blanenca, Pep Alum.

Les sis actrius i actors comparteixen amb el públic vivències i anècdotes personals i, per tant, impossibles de desproveir de la necessària càrrega emotiva que amaguen, però alhora revestides d’un necessari humor i realitat, ja que no fan sinó accentuar-la a base de declamació. ‘P de Panellets’  consisteix en un exercici teatral de proximitat, on no hi ha personatges com a tal.

Les entrades anticipades per veure ‘P de Panellets’ aquest dissabte a les 8 del vespre, al preu de 10€, es poden adquirir anticipadament a través del Teatre de la Costa Brava Sud-Teatre de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics