Es recuperen les trobades amb l’alcalde

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dimarts 17 de gener retornen les trobades amb l’alcalde de Palafolls i l’equip de govern. Aquesta vegada, la zona de Palafolls que s’ha triat és Sant Genís, concretament, al local social del barri. 

Aquesta és la cinquena trobada que l’alcalde fa amb la ciutadania, recordem que ja s’han fet quatre, una al barri de Sant Lluís, una altra al de Santa Maria, a Mas Reixac i a Mas Carbó. D’aquestes converses, l’ajuntament ha pogut extreure algues de les qüestions que més preocupen als veïns. En aquest sentit, els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la neteja viària són alguns dels temes recurrents. 

Recordem que la intenció de la iniciativa és acostar més l’Ajuntament a la població i que els palafollencs i palafollenques puguin exposar, preguntar i proposar el que considerin per tal de millorar el municipi.  Així és com el proper dimarts 17 de gener a partir de les 18:30h l’alcalde de Palafolls atendrà tothom al local social de Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics