Nova trobada amb l’alcalde al centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dimarts 14 de febrer l’alcalde de Palafolls i alguns dels membres de l’equip de govern es reuniran de nou amb els palafollencs per tal que aquests exposin els seus dubtes i les seves consultes sobre el municipi.

Recordem que la intenció de la iniciativa és acostar més l’Ajuntament a la població i que els palafollencs i palafollenques puguin exposar, preguntar i proposar el que considerin per tal de millorar el municipi.  Així és com el proper dimarts 14 de febrer a partir de les 18:30h l’alcalde de Palafolls atendrà tothom al Teatre de Palafolls.

Aquesta serà la setena trobada l’alcalde fa amb la ciutadania, recordem que ja s’han fet a Sant Lluís, a Santa Maria, a Mas Reixac, a Mas Carbó, a Sant Genís i a Ciutat Jardí. D’aquestes converses, l’ajuntament ha pogut extreure algues de les qüestions que més preocupen als veïns. En aquest sentit, els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la neteja viària continuen sent alguns dels temes més recurrents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics