URGENT

S’obren les matriculacions de les places disponibles pel nou curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha donat a conèixer l’oferta educativa disponible de música i dansa a l’EMMiD de cara al pròxim curs escolar. Un cop ha conclòs el procés de confirmació de places per part de l’alumnat que ja estava matriculat —que tenien preferència—, el consistori ha publicat la llista definitiva de places vacants.

El director de l’EMMiD, David Martínez, ha assegurat que han quedat places disponibles per a totes modalitats tot i que les formacions en instruments són les més demandades:

Pel que fa a les formacions en dansa, n’han quedat disponibles 131 places de les 182 que ofereix l’equipament, mentre que 51 alumnes han confirmat la seva renovació per l’any vinent. En total, l’EMMiD ofereix 12 cursos de formació, en Preballet, Ballet, Clàssic Iniciació, Contemporani, Hip-Hop i Balls de Saló per a adults. 

Quant als cursos musicals, només n’han quedat 60 places lliures, de les 171 que posa en disposició l’escola. En aquest cas, 123 alumnes han assegurat la continuació per l’any vinent. L’EMMiD ofereix diversos cursos en Sensibilització musical, Instruments de Banda i Cobla i Conjunt instrumental; a banda dels instruments individuals: piano, guitarra, bateria i violí. 

En aquest sentit, Martínez ha assegurat que pel nombre d’habitants que té Palafolls és una oferta musical extensa.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha obert avui el període d’inscripcions. Les sol·licituds de places es poden presentar de forma telemàtica o presencial:

  • Telemàticament: a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, a partir d’avui, 9 de juny, i fins al dia 20. 
  • Presencialment: demanant cita a l’OAC i en horari de matins, entre el dia 13 i 20, ambdós inclosos. 

El 6 de juliol es publicarà la llista d’alumnes admesos al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al taulell digital. Entre els dies 21 i 29 de juny es portarà a terme un control econòmic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics