URGENT

L’Escola Mas Prats es prepara per celebrar la fi del curs escolar

Compartiu aquesta història

Un any més, a les acaballes del curs acadèmic, l’escola de Mas Prats ha preparat diverses activitats dirigides a l’alumnat de tots els cicles educatius per acomiadar el curs. 

Les activitats han començat aquesta setmana amb una bicicletada on els alumnes de 5è i 6è de Primària han col·laborat amb la Policia Local per promocionar l’esport i els hàbits saludables. Després d’haver participat en diverses activitats prèvies per preparar els recorreguts han acabat traçant tres rutes. 

La més llarga ha arribat fins al Castell de Palafolls, mentre que els que han preferit fer una ruta intermèdia s’han mantingut al nucli urbà del municipi. Tanmateix, per aquells qui no han volgut participar de la bicicletada, han fet ús de l’Skate Park municipal. 

La directora de Mas Prats, Laura Duarte, ha assenyalat que enguany ha estat el primer any de total normalitat i sense restriccions des de la pandèmia i que han pogut reiniciar els projectes que havien quedat aturats. 

Ja de cara a la setmana vinent s’han programat activitats per a cadascuna de les jornades abans que acabi el curs escolar. Dilluns els alumnes es desplaçaran a Marineland. Tal com vam avançar, les restriccions d’aigua a causa de l’estat de sequera, ha impossibilitat als alumnes poder realitzar la tradicional gimcana de jocs aquàtics. Tot plegat, sumat al fet que la piscina municipal encara està tancada, l’Ajuntament ha aconseguit gestionar un preu simbòlic perquè els alumnes de l’escola puguin gaudir del parc aquàtic. 

D’altra banda, dimarts els alumnes de Mas Prats han organitzat un concert on tocaran diferents instruments. Posteriorment, l’empresa a càrrec del menjador els convidarà a un gelat. L’endemà, dimecres 21, tindrà lloc la Festa de l’AMPA. La directora del centre ha especificat que s’han organitzat diverses activitats pels diferents cicles: teatres, circs, un Escape Room, així com col·laboracions amb entitats municipals com la Dansa del Ventre, entre altres. Finalment, l’associació de pares convidarà a dinar a les instal·lacions del centre. 

Finalment, el dijous se celebrarà el comiat dels alumnes de 6è de Primària i que el pròxim any començaran a l’Institut. Primerament, tindrà lloc un comiat intern, on participaran tots els alumnes de l’escola i tindrà lloc l’entrega d’orles a l’alumnat que ha cursat P5. Cap a les 10:30 h, s’han convocat a les famílies per assistir a l’entrega d’orles als alumnes de l’últim curs així com als respectius discursos que han elaborat. Posteriorment, hi haurà un refrigeri per a pares i alumnes, mentre aquests s’acomiaden de l’escola. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics