URGENT

El Consell Comarcal del Maresme estrena el Portal de la Gent Gran, un nou espai digital per als més majors

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha impulsat una nova plataforma digital adreçada a les persones grans de la comarca. El ‘Portal de la Gent Gran’ ha nascut amb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu i donar un pes especial a l’agenda de les activitats adreçades al col·lectiu dels diferents municipis del maresme. 

En aquest sentit, l’espai web serà desenvolupat amb la col·laboració dels ajuntaments del Maresme així com del teixit associatiu i les entitats de la comarca. De fet, per tal de facilitar l’accés a la plataforma, el CCM també ha posat en marxa un butlletí mensual, que es podrà rebre a través de WhatsApp, amb totes les novetats i informació d’interès per al col·lectiu. 

D’altra banda, l’ens comarcal ha anunciat la reactivació del Consell Consultiu de la Gent Gran, per fomentar la participació activa del col·lectiu. L’organisme té com a finalitat conèixer les necessitats socials de la gent gran, articular polítiques dirigides al col·lectiu i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones. 

La pàgina web ha estat dissenyada amb una imatge moderna que, segons l’ens comarcal, defuig d’estereotips i incorpora informació dels serveis que ofereixen els diversos ajuntaments de la comarca al col·lectiu a banda d’incorporar informació relativa a la salut i la formació. 

La seva posada en marxa va coincidir amb la commemoració del Dia Mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans, celebrat el passat 15 de juny. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics