URGENT

Can Batlle acull un Escape Room gratuït ambientat en un psiquiàtric

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el Local Jove de Can Batlle acollirà, per primera vegada, un Escape Room ideat i organitzat per un grup adolescents que són assidus l’espai juvenil. Les sessions serà totalment gratuïtes, tindran una durada d’una hora aproximada i hi haurà tres o quatre proves per sala. 

Tot i l’experiència prèvia —alguns d’ells també han col·laborat en els Passatges de Terror—, els joves han reconegut que han tingut dificultats i complicacions per posar en marxa l’activitat perquè han hagut de fer una gran tasca de recerca per poder idear una activitat que no fos ni gaire fàcil ni molt difícil. En aquest sentit, la història està ambientada en un psiquiàtric i els participants hauran d’esbrinar un enigma peculiar. Ho explica un dels organitzadors, Xavi Bataller. 

Les sessions tindran lloc a les instal·lacions de Can Batlle, equipament que s’ha adherit a la iniciativa i ha encoratjat als adolescents perquè l’activitat pugui tirar endavant. De fet, la Marta Martí, dinamitzadora de l’espai juvenil, ha assegurat que des de Can Batlle “no hi ha una altra manera de funcionar” i que “estan encantats” d’acollir aquesta mena d’activitats. 

A hores d’ara, encara queden dues sessions disponibles. La primera d’elles és el diumenge de 10:30 a 11:30 h, i l’altra tindrà lloc entre les 21:00 i les 22:00 h. Tot i estar ambientada en un psiquiàtric, l’activitat està adreçada per a tots els públics —els organitzadors han assenyalat que no és una activitat de terror—, i per a un màxim de cinc persones per grup. Així mateix, les inscripcions es poden realitzar enviant un missatge a través dels canals de comunicació habituals de Can Batlle. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics