URGENT

L’ACEP posa en marxa una nova promoció que tindrà 8 guanyadors aquest estiu

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Empresaris i Comerciants de Palafolls ha anunciat una nova promoció estiuenca per seguir potenciant i fent créixer el comerç de Palafolls. Aquesta vegada es tracta, de nou, d’un sorteig per totes aquelles persones que hagin comprat en establiments adherits a l’ACEP.

Aquest nou sorteig presenta diversos premis que guanyaran 8 palafollencs diferents. L’associació comercial regala dos premis d’una experiència de vol per a una persona, un menú de paella per a dues persones al Solfina i cinc premis de dues invitacions per adults a Marineland. 

Una vegada més, Ràdio Palafolls participa de la promoció amb la retransmissió en directe del sorteig. La forma de participar i guanyar un d’aquests premis és molt senzilla, simplement heu de comprar als establiments de l’ACEP i omplir la butlleta que us donaran amb el vostre nom i cognoms i telèfon. Un cop acabi la promoció el dia 17 de juliol, haureu d’estar atents al telèfon per si us truquem en directe des de Ràdio Palafolls. El sorteig se celebrarà el mateix dilluns 17 de juliol a partir de les 20h i el podreu seguir des del 107.7 FM i des de la nostra pàgina web. 

Cal recordar que és necessari agafar la trucada a la primera. En cas que no sigui així, es trucarà una altra persona fins a trobar un guanyador per el premi en qüestió. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics