URGENT

Palafolls ja coneix el nou cartipàs municipal

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, dues setmanes després de la formació del nou govern municipal, ja hi ha decidida la distribució de les carteres dels regidors del govern palafollenc. Entre d’altres qüestions del ple, s’ha donat compte de les resolucions de l’alcalde en matèria de nomenament de membres de la Junta de Govern local, nomenaments de tinents d’alcalde i delegacions que l’alcaldia ha estimat oportú conferir.

A partir d’ara i durant els propers quatre anys, Susanna Pla, Jordi Villaret, Marta Alabart i Aleix Freixa són els membres designats a la Junta de Govern Local, juntament amb l’alcalde de Palafolls. De la mateixa manera que Pla i Villaret assumeixen els càrrecs de 1r i 2n tinent d’alcalde, respectivament.

Pel que fa a les carteres, la seva distribució ha quedat de la següent manera. Alcaldia, és a dir, Francesc Alemany, es queda amb les regidories d’ Administració general i Recursos Humans, Serveis econòmics, i Transparència i noves tecnologies i delega les altres carteres als regidors que l’acompanyen. 

Segons va avançar Alemany a l’entrevista d’ahir a l’Assumptes Interns, la nova organització ha de les carteres ha estat ‘densa’. I, és que, cal tenir en compte que aquest nou mandat ERC compta amb un regidor menys al govern.

Quant a les altres regidories, Susanna Pla manté Educació; Joventut; Cultura i Festes; Entitats i Cooperació; i Governació i Protecció Civil. Jordi Villaret també continua al capdavant d’Urbanisme; Obres, Serveis i Via Pública; i suma Transports i Urbanitzacions. Aleix Freixa manté la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, també les de Patrimoni i Pagesia i Arxiu Municipal, i incorpora Salut Pública i Benestar animal. 

Pel que fa a les noves regidores que entren al govern republicà, Marta Alabart assumeix les regidories de Serveis socials i Igualtat; Esports; Gent gran; i Ocupació i Formació. En el cas de Silvana Ballbé, dirigirà les regidories de Promoció econòmica, comerç i consum; Comunicació; i Participació. 

Al ple, també s’han tractat altres qüestions com la periodicitat de les sessions ordinàries del ple i de la junta de govern local, que es mantenen com fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics