URGENT

La 6a edició del Festival Murmuris de Malgrat comptarà amb concerts a la platja i al Parc del Castell

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, torna a Malgrat de Mar el Murmuris, un festival de música que, tal com indica l’organització, és antagònic als grans esdeveniments de masses d’estiu. Els propers 21 i 22 de juliol la platja i el Parc del Castell tornaran a ser els escenaris d’aquest esdeveniment. 

Es donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany aquesta tarda a la platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix, amb les actuacions de Mar Pujol, Santi Aráujo i Bokeh. Demà dissabte els actes es traslladen al Parc del Castell on actuaran Raquel Lúa, Guillem Roma i Wearyland.

El festival l’organitzen l’Ajuntament de Malgrat i Son Canciones, no compta amb servei de bar, però es permet consumir aliments i begudes al recinte. Com és habitual, l’entrada als concerts és gratuïta i, aquests, començaran a les 21h i acabaran abans de la mitjanit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics