URGENT

El Teatre Clavé de Tordera anuncia la nova programació de tardor

Compartiu aquesta història

El proper 23 de setembre el Teatre Clavé de Tordera estrena la nova programació estable de tardor que s’allargarà fins el proper 24 de novembre. L’espectacle encarregat d’obrir la programació serà ‘Es ven germà petit’, una obra infantil del Centre de Titelles de Lleida que explica l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans. El dia següent, el 24 de setembre, Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen al escenaris després de 10 anys amb ‘Ni rastre de qui vam ser’. 

Les propostes continuen a l’octubre, el dia 21, amb ‘La faula de l’esquirol’. Una obra dirigida a infants de més de 4 anys que explica la història d’un eriçó que veurà pertorbada la seva tranquil·litat amb l’arribada d’un altre eriçó. L’endemà, 22 d’octubre, Carles Sans presenta ‘Per fi sol’. Un espectacle on exposarà algunes de les anècdotes vinculades a la seva història amb Tricicle. 

Aquestes, però, només són algunes de les propostes que presenta el Teatre Clavé per a la temporada de tardor, la resta les podeu trobar al web del teatre. Pel que fa a la venda d’entrades, aquestes ja estan disponibles, també, al web del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics