URGENT

Els Sopars a la Fresca inclouran pizzes i croquetes

Compartiu aquesta història

Les nits del divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 es repetiran els tradicionals Sopars a la Fresca de la Festa Major de Palafolls a la plaça de les Valls d’Ax. Finalment l’Ajuntament ha aconseguit mantenir aquesta tradicional activitat gràcies a diferents entitats culturals i a empreses privades que enguany seran els encarregats de fer els diferents menús.

Amb el canvi d’organització, els Sopars a la Fresca d’enguany incorporaran nova oferta gastronòmica. Les principals novetats seran les croquetes i les pizzes de dues empreses locals que s’estrenaran en aquesta activitat, però que ja havien participat al “village” del Fem Palafolls.

Es mantindran  la carn a la brasa, el menjar senegalès, el pa amb embotit i postres, les postres i la pasta elaborada per la delegació de Poppi que vindrà aquests dies de festa. Cauen de la llista els plats elaborats per Ax Les Thermes, que enguany no vindran a la seva cita amb la Festa Major palafollenca. Tampoc hi serà Aspronis per problemes organitzatius, però li agafarà el relleu el Casal de la Dona que s’encarregarà de les postres. El Club de Bàsquet de Palafolls oferirà les begudes de la festa, mentre que els Castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots, s’encarregaran de la carn a la brasa.

D’aquesta manera, els Sopars a la Fresca se celebraran normalment les tres nits de Festa Major amb una redefinició de l’oferta gastronòmica i de les entitats organitzadores, després del pas al costat que va fer la Comissió d’Agermanaments de Palafolls que fa uns dies anunciava que no participaria de l’activitat aquest any. El funcionament de l’activitat, però, es manté com sempre; a la plaça de les Valls d’Ax i amb les tradicionals casetes que aquests dies s’han ja muntat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics