URGENT

S’obren les inscripcions per les classes d’educació postural per a gent gran

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que es reprenen les classes d’exercicis posturals destinades a la gent gran. Aquestes activitats serveixen per treballar progressivament les qualitats físiques mitjançant exercicis, que aporten molts beneficis a qui les practiquen. Durant les sessions s’alternen diferents tècniques amb elements esportius com ara pilotes, bandes elàstiques o bastons. 

El servei és gratuït i busca millorar la qualitat de vida de les persones grans de Palafolls amb exercicis de manteniment. Així ho explica Marta Alabart, Regidora d’Esports i Gent Gran a l’Ajuntament de Palafolls.

Els requisits per poder gaudir d’aquestes classes són tenir més de 60 anys i estar empadronat a Palafolls. Aquelles persones que estiguin interessades en aquest servei s’hauran d’inscriure a través d’una instància genèrica electrònica o presencial. En aquest segon cas, cal demanar cita prèvia a l’OAC. 

Pel que fa als horaris, aquestes activitats es duran a terme els dilluns i dimecres en diferents horaris i equipaments. Al Forroll a Sant Lluís es realitzaran de 8:30h a 9:20h, i al centre hi haurà dos franges horàries, de 9:30h a 10:20h i de 10:30h a 11:20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics