URGENT

Reunió amb Ax i Poppi per revitalitzar els agermanaments

Compartiu aquesta història

Durant aquesta Festa Major responsables polítics de Poppi i d’Ax les Thermes s’han trobat amb l’alcalde de Palafolls per definir les futures línies de treball dels agermanaments.

En els darrers anys, la manca de relleu generacional en els qui han mantingut viva la flama dels agermanaments ha fet perillar la continuïtat d’aquesta relació entre els tres municipis, que estan agermanats entre si.

A la trobada hi van assistir l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i els regidors Marc Loison de l’Ajuntament d’Ax i Claudio Barolo del consistori de Poppi.

La voluntat expressada pels tres consistori és la de mantenir i potenciar els llaços entre les localitats no només amb les trobades gastronòmiques que es fan a cada localitat, sinó que s’ampliïn amb relacions  bàsicament entre joves i escolars.

Fa anys que la situació dels agermanaments passa per un moment baix i ja s’han mantingut diverses trobades i reunions per intentar revifar els intercanvis culturals amb aquestes poblacions europees.

Palafolls es va agermanar amb Poppi fa més de 35 anys i amb Ax les Thermes ja en fa 25. A banda, el nostre municipi està també agermanat amb Stegna, a Polònia, i amb San Isidro a Nicaragua.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics