Els Maduixots volen reivindicar-se com a colla de 7 a la Festa Major de Calella

Diada castellera a Palafolls.RP

Aquest dissabte és una diada especial per la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. Després d’afrontar una de les temporades més complicades a nivell d’efectius a plaça i als assaigs, els Maduixots es volen reivindicar com a colla de 7 portant castells de la gamma alta a Calella.

Per tal d’aconseguir la seva fita fan una crida a tothom qui estigui interessat en acompanyar-los a la diada calellanca. Tal com han indicat, necessiten voluntaris tant pel dissabte, com per a l’assaig que es farà demà divendres a les 20:30h al seu local de Pineda de Mar. 

Durant l’assaig es farà un sopar per tothom qui s’acosti a ajudar-los a més de fer l’entrega de camises pels castellers que s’han incorporat aquestes setmanes. Així ho ha detallat Andrea Almenta, cap de colla dels Maduixots. 

Tot i que la temporada ha sigut difícil, tenen molt bones expectatives pel que fa a la diada castellera d’aquest dissabte. Esperen poder portar un 3 de 7 i un 4 de 7. A més, en cas que hi hagi molta gent voluntària, esperen poder afegir l’agulla a ambdós castells.

Tothom qui estigui interessat en assistir a l’assaig i a la diada pot enviar un correu electrònic a castellersaltmaresme@gmail.com o escriure un missatge directe a l’instagram @maduixots.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics