Nous pipicans a Santa Maria i a Sant Lluís

Pipican de Palafolls

Per tal de lluitar contra l’incivisme d’alguns propietaris de gossos que permeten a la seva mascota defecar en qualsevol espai de la via pública, l’Ajuntament està estudiant la col·locació de dos tancats perimetrals per a gossos en dues places de la localitat; una a Santa Maria i una altra a Sant Lluís.

La idea és que serveixin com a petits pipicans, com el que ja hi ha al Gorg dels Cans del centre, on els propietaris puguin deixar anar les seves mascotes i puguin fer les seves deposicions en un espai delimitat i controlat.

Aleix Freixa,  regidor de Salut Pública i animals de companyia de Palafolls explica que les deposicions en espais públics esdevenen un problema de salubritat.

I és que han augmentat les queixes sobre la irresponsabilitat d’alguns propietaris que permeten les defecacions dels animals fins i tot en aquells parcs i  espais on juguen els infants.

Aquests nous tancats s’instal·laran en les properes setmanes en dues places encara per decidir. A partir d’aquí, el consistori avisa que hi haurà més control i més sancions pel mal ús dels espais públics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics