URGENT

Torna el Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres Malgrat de Mar dóna el tret de sortida a una nova edició del Festival Internacional de Bandes de Música (FIBM). Aquest és el segon any que es realitza després de la covid i es podrà celebrar amb completa normalitat. La tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ester Gil, detalla que enguany comptaran amb la participació de vuit bandes de música, vuit grups de folk i tres majorets.

Pel que fa als participants, aquest any hi haurà presència de la República Txeca, Polònia, Estònia, Suïssa, Itàlia, Dinamarca, Croàcia, Letònia, Austria, Espanya. Gil celebra que feia temps que no hi havia un gruix tan elevat i diferent de participants. I, és que, aquestes dades, a banda d’altres, mostren que la gent està contenta amb la celebració d’un festival internacional com aquest. 

Pel que fa a l’organització del festival, aquest es durà a terme entre demà dimecres i el dissabte. Els actes començaran amb una exhibició de grups de folk d’Estònia i Polònia a partir de les 16:30h al Parc de Can Campassol. També s’inclouran concerts de ls diferents bandes i altres exhibicions a diferents indrets de Malgrat, com a la plaça de l’Església, a la plaça de Josep Anselm Clavé o al Passeig Marítim. La llistat complet d’actes de la programació el podeu trobar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics