S’incendia un camí forestal al barri de la plantera de Blanes

Ahir al vespre, diversos agents de la Policia Local, Protecció Civil, Bombers i Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir per apagar un foc que es va produir a les afores del municipi. Concretament, va ser un incendi en un camí per a vianants que connecta el barri de La Plantera amb l’estació de tren, al costat de l’empresa Nylstar. 

La Policia Local de Blanes va rebre un avís quan faltaven pocs minuts per les set del vespre informant que s’estava cremant un arbre a la zona forestal del costat de les vies del tren, dins el perímetre de l’antiga fàbrica de SAFA. Immediatament, van presentar-s’hi les dotacions dels diferents cossos d’emergència per sufocar les flames. Finalment, el foc va cremar uns 1.000 m2 de zona forestal, i els diferents efectius de bombers van estar-s’hi treballant fins els volts de la mitjanit per seguir refredant l’espai i, així, impedir que es tornés a revifar.

Per sufocar l’incendi van intervenir 5 dotacions de Bombers, 3 patrulles de la Policia Local de Blanes, 1 de Protecció Civil i 1 dels Mossos d’Esquadra. A hores d’ara, el camí es troba tancat als vianants a l’espera que la zona se sanegi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics