Tordera estrena un nou dipòsit d’extinció d’incendis forestals

Foto: Ajuntament de Tordera

L’Ajuntament de Tordera ha situat sobre un turó a l’entrada de l’urbanització de Terrabrava un dipòsit d’extinció d’incendis forestals amb la intenció que esdevingui una passa més per protegir Tordera davant possibles incendis forestals. 

El projecte l’ha impulsat l’àrea d’Entorn Rural i Pagesia de l’Ajuntament i s’ha finançat amb fons municipals i ajudes de la Diputació de Barcelona. Segons dades de l’Ajuntament, el dipòsit té una capacitat superior als 200.000 litres i estarà operatiu la propera temporada d’estiu 2024 perquè els vehicles terrestres i els helicòpters dels Bombers de la Generalitat el puguin utilitzar.

A més, des del consistori torderenc detallen que la voluntat de la regidoria i del govern municipal és continuar dotant Tordera amb eines d’autoprotecció i d’acció davant els incendis forestals i prioritzant, ‘d’aquesta manera, la seguretat de la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics