Una dona apunyala al seu gos perquè mossegava a la seva parella

Dijous passat la Policia Local de Palafolls va rebre una trucada en què s’alertava de crits al carrer. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van descobrir que una dona havia apunyalat i matat al seu gos de raça PPP. L’agressió es va produir mentre l’animal mossegava la parella d’aquesta. 

Segons indica la policia, a la dona ara se l’imputa un delicte de maltractament animal, a banda d’altres infraccions, com la manca de l’assegurança per la tinença d’animals, entre altres. 

Aquesta és la segona agressió d’un animal a algú a Palafolls en les últimes setmanes, i és que, la setmana passada un altres gos PPP també va mossegar a un noi a la nostra vila. Des de la Policia Local de Palafolls recorden que ja ha entrat en vigor la nova Llei de Benestar Animal i que cal complir-la per evitar problemes amb les nostres mascotes. 

Entre algunes de les normes que han entrat en vigor hi ha l’obligatorietat de tenir una assegurança per la tinença d’animals, la prohibició de deixar animals tancats a terrasses, balcons o cotxes, etc. A més, també es recorda que els gossos considerats PPP han de dur sempre el morrió a l’hora de passejar pel carrer, a banda que tots els animals han d’anar lligats quan passegen. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics