URGENT

Últims dies per demanar la bonificació del rebut de l’aigua per a majors de 65 anys

Compartiu aquesta història

Demà finalitza el termini per presentar les sol·licituds per a la bonificació de la quota fixa del servei en el rebut de l’aigua per a totes les persones pensionistes que siguin majors de 65 anys. 

Per poder optar a aquesta bonificació cal complir alguns requisits com, estar empadronat a Palafolls, ser pensionista i major de 65 anys, disposar d’una única propietat immobiliària i que els ingressos de cada membre de la unitat familiar no superin el salari mínim interprofessional, entre altres.


Tal com indiquen des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, l’any 2022 van demanar aquest ajut 30 persones, de les quals 21 van rebre un expedient favorable i a 9 d’elles se’ls va denegar. Tothom interessat en fer la seva sol·licitud, l’ha de presentar a través d’un tràmit específic per internet a la pàgina web de l’Ajuntament o, si es prefereix, es podrà demanar presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania sempre amb cita prèvia que es pot demanar per internet o bé per telèfon al 93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics