L’Slot Palafolls participarà al Campionat d’Espanya

Aquest divendres i dissabte els membres del Club d’Slot de Palafolls es traslladaran a Igualada per intentar endur-se algun dels títols que es disputaran al Campionat d’Espanya. Concretament, els palafollencs competiran en la Copa Peugeot 208 el divendres i en el dissabte en la Copa Mitsubishi Evo  i en les categories RGT, R2 Clàssics, entre altres. Així ho ha indicat Sergi Pinet, president de l’entitat.

Pel que fa a les expectatives, des del club indiquen que esperen quedar, mínim, entre les 10 primeres posicions. En cas que així fos, Pinet detalla que es donarien per satisfets amb la feina feta. Tot i això, esperen que, al menys, Paula Garcia revalidi el seu títol de Subcampiona d’Espanya d’Slot o que guanyi la medalla d’or. Pel que fa als altres integrants, també confien en David Chaparro, que detalla que és molt ràpid en pista.

A banda de la Paula Garcia i en David Chaparro, aquest cap de setmana també participaran en el campionat en Jose Morales, en Jordi Reverte i  en Sergi Pinet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics