El primer equip del C.D. Palafolls guanya al Tossa i se situa en quarta posició de la classificació

Aquest cap de setmana, els equips palafollencs han tornat al camp per disputar les seves respectives competicions. Entre els partits del cap de setmana, el primer equip del C.D. Palafolls va guanyar al Tossa per un gol (2-1), victòria que el va permetre deixar enrere la mala sort de la setmana anterior en què va perdre contra el Biloví. No va tenir la mateixa sort el Juvenil de 2a Divisió qui va perdre contra l’Hostalrich per 3 gols (4-1).

En el cas del futbol sala, el primer equip del C.F.S Sant Lluís va perdre contra el Nou Escorial per tres gols (4-1), els veterans van empatar contra el Malgrat (2-2) i els juvenils també van igualar el marcador a cinc gols amb el Caldes (5-5). En canvi, el Juvenil B de 1a Divisió va guanyar a l’Interesportiu de Malgrat per 3 gols (3-0).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics