El ple de demà intentarà aprovar el pressupost municipal per l’any que ve

Compartiu aquesta història

Segona prova de foc pel govern en minoria de Palafolls. Després que aconseguís tirar endavant la modificació de les ordenances amb l’acord amb Palafolls Som, demà dijous el govern municipal intentarà fer el mateix amb el pressupost municipal per l’any vinent.

De moment no se sap si la proposta del govern tirarà endavant o no, ja que cap dels partits de l’oposició ha manifestat el sentit del seu vot. Ara com ara l’executiu municipal necessita almenys una abstenció per poder aprovar el document que marcarà les polítiques previstes pel 2024.

El ple de demà té 14 punts a l’ordre del dia i destaquen fins a 3 declaracions institucionals que es faran just a l’inici de la sessió. La primera amb motiu del Dia Mundial de la Infància, celebrat dilluns, el segon, pel Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les dones, que es commemorarà dissabte i una tercera declaració institucional que posicionarà l’Ajuntament davant l’actual guerra a Palestina.

El ple també farà la sol·licitud a l’Estat per tal que actualitzi la la valoració cadastral dels habitatges del nostre municipi. L’última revisió data del 1986 i cal actualitzar-la per tal de poder tenir una fotografia més acurada dels valors cadastrals dels habitatges palafollencs.

La sessió plenària començarà, com és habitual a les 19h i serà transmesa en directe per Ràdio Palafolls. Es podrà escoltar al 107.7 fm i també es podrà seguir en vídeo a través del Facebook de la nostra emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.