URGENT

Palafolls s’afegeix a la Marató d’Estalvi d’Energia

Compartiu aquesta història

El nostre municipi està engegant un projecte medioambiental per resaltar la importància de mantenir una actitud responsable amb el medi ambient i especialment en l’estalvi d’energia.

El projecte, ara com ara encarat amb les escoles del nostre municipi, vol incidir en la sensibilització i les bones pràctiques en l’ús i el consum de l’energia. Ho explica la regidora d’educació de Palafolls, Susanna Pla.

Aquest projecte es veurà reforçat al mes de febrer quan Palafolls participarà de la Marató d’Estalvi Energètic, una campanya a nivell català que vol aconseguir estalvi d’energia als edificis i equipaments públics i destinar l’estalvi econòmic obtingut a accions contra la pobresa energètica.

Segons Pla, la intenció és que arran de la campanya Palafolls redueixi un 10% el consum energètic dels equipaments municipals i que, any rere any, es vagi reduint aquest consum.

Malgrat és un  dels municipis que fa anys que participa en aquesta iniciativa, especialment amb els seus centres educatius. L’any passat les escoles participants van aconseguir estalviar 5.500 kwh d’electricitat, 263 m3 d’aigua, 5.000 m3 de gas i 14.000 kg de CO2 durant la Marató.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics