Palafolls prepara un vídeo per promocionar-se turísticament  

Compartiu aquesta història

Aquests dies el consistori ultima els detalls de l’edició del vídeo promocional que ha enregistrat recentment a la nostra localitat.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’està preparant un vídeo curt, que vol posar en valor els elements naturals i patrimonials de la nostra població.

El vídeo se centrarà en 7 punts emblemàtics per mostrar, de forma concentrada, l’essència de la nostra vila. Seran el Castell, l’església de Sant Genís, el Palauet, la Figuerassa o la Biblioteca entre d’altres.

Ho explica Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica de Palafolls.

El vídeo, que estarà llest abans de finals d’any, servirà per promocionar la nostra vila a través de les xarxes socials i altres aparadors com fires, oficines de turisme del nostre voltant o des del consorci de turisme del Maresme.

Sigui com sigui, el vídeo ha d’ajudar a promocionar els nostres recursos turístics per atreure visitants interessats en el patrimoni arquitectònic, natural i històric, per donar així un impuls econòmic al sector comercial i de restauració de Palafolls.

L’espot promocional de Palafolls ha de servir per atreure gent d’altres localitats, però també per a que els palafollencs redescobreixin l’entorn natural i els elements més emblemàtics de la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.