URGENT

Blanes presenta el Pla Activa’t per fer un rentat de cara als barris de la ciutat

Compartiu aquesta història

Dijous es va presentar aquest pla que preveu diferents actuacions per recuperar i dignificar els barris de Blanes amb una intensa i exhaustiva neteja. L’ajuntament vol que abans que comenci la propera temporada d’estiu s’hagi fet el rentat de cara a tots els barris de la ciutat i per això ja es va començar divendres mateix pel Racó d’en Portas.

Per dur a terme el Pla Activa’t es compta amb un equip d’operaris i una maquinària específica de l’empresa del servei municipal de recollida de residus i neteja. La feina es dividirà en un equip de retirada d’herbes; equips d’aigua a pressió per baldejar carrers, places, contenidors i mobiliari urbà; escombradores amb bufadors; i personal de neteja manual. 

A banda d’aquesta neteja profunda de la via pública, es farà el manteniment i reposició de mobiliari urbà es trobi en mal estat i  hi haurà tres educadores ambientals que informaran dels principals trets i objectius del Pla Activa’t.

Coincidint amb cadascuna de les actuacions als barris, s’instal·larà temporalment a cada veïnat la nova Deixalleria Mòbil Municipal, on es podran dipositar aquells residus que els ciutadans tinguin a casa i que no es poden reciclar als contenidors de carrer. Aquest projecte té un pressupost de 167.000€, que suposen 20.000€ al mes per la neteja de barris, i 27.000€ més per la compra de la Deixalleria Municipal Mòbil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics