URGENT

Provoca un accident de trànsit superant la taxa d’alcohol permesa

Compartiu aquesta història

El passat 29 de novembre, a les 3:37 de la matinada la Policia Local de Palafolls va rebre un avís de la Policia Local de Blanes informant que perseguien un cotxe que entrava al terme municipal de Palafolls. Minuts més tard, rebien un altre avís informant que el vehicle havia perdut el control del cotxe i que s’havia accidentat prop de Can Tortós. 

Els agents de la Policia Local de Blanes van confirmar que hi havia quatre ocupants dins del cotxe, tot i que un d’ells havia fugit del lloc. Malgrat això, el fugitiu no era la persona que conduïa el vehicle. Va ser llavors quan la Policia Local de Palafolls va fer una prova d’alcoholèmia al conductor qui va donar positiu amb 0’68mg/l en aire espirat, cal recordar que la taxa permesa és de 0’25mg/l. 

A posteriori, la Policia Local de Tordera va detenir el quart ocupant del vehicle que havia fugit del lloc de l’accident. Els agents de Palafolls, actuant en les seves competències, van imputar al conductor del vehicle un delicte contra la salut del trànsit. En el cas dels agents de Blanes, van imputar-li altres delictes relacionats amb la fugida, entre d’altres.

Tal com remarquen fonts policials, aquest operatiu és el resultat d’un treball conjunt entre les diferents comissaries de policia local de la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics