Incendia casa seva i s’entrega hores més tard a la Policia

Compartiu aquesta història

Dijous a la tarda un total de 10 operatius de diferents cossos d’emergència i seguretat van haver d’intervenir en l’extinció d’un incendi al barri de Valldolig a Blanes. 

L’incendi es va originar pocs minuts després de les tres del migdia a la planta baixa d’una de les cases unifamiliars del barri. Va ser un testimoni qui va avisar als serveis d’emergències, a banda d’indicar que, minuts abans de l’incendi, havia vist estacionar un vehicle just davant de l’immoble.

En el moment de l’incendi no hi havia ningú a la vivenda, per tant, no va ser necessari desallotjar ningú, tot i que sí que es va prohibir el pas a la zona, després de detectar una gran quantitat de monòxid de carboni que podia ser perjudicial. 

Un cop es va extingir l’incendi, es va intentar localitzar al propietari, a banda d’investigar de qui era el turisme que va estacionar-se davant minuts abans que s’iniciés el foc. Finalment, es va saber que el propietari de la casa era el mateix que el del vehicle que havia marxat direcció Tordera per la GI-600. 

Gairebé tres hores més tard, la Policia Municipal de Girona va informar que s’havia presentat a les seves dependències un home de Blanes que afirmava ser el propietari de la casa incendiada i que demanava que el detinguessin com a culpable del foc. 

En l’operatiu d’extinció es van mobilitzar 3 patrulles de la Policia Local de Blanes, 2 de Mossos d’Esquadra, 2 del SEM i 3 camions de Bombers. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.