URGENT

Es reparteix El Ganxet especial d’entitats locals

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’estan repartint els 3500 exemplars de la 7a edició del  la revista municipal El Ganxet. Aquest número, però, és especial i l’Ajuntament ha volgut dedicar-lo a fer monogràfic de 35 planes per parlar de les entitats que hi ha al nostre municipi.

D’aquesta manera, a mode de base de dades, la revista parla de les diferents associacions de pares i mares dels centres escolars de Palafolls, de les entitats culturals i de festes, de les associacions esportives, de les veïnals i, també, de les de caire més social.

En total una seixantena d’entitats que han volgut aparèixer en aquesta edició del Ganxet explicant la seva activitat i la seva raó de ser. Cada fitxa inclou una descripció, una manera de contacte amb l’entitat i fotografies de les seves accions i activitats.

La intenció és posar en valor l’ampli i divers teixit associatiu de la nostra vila, com assegura Silvana Ballbé, regidora de comunicació de l’Ajuntament de Palafolls.

 A la revista, que es reparteix casa per casa aquests dies, s’hi ha detectat alguns errors que s’intentaran solucionar en l’edició en línia que es trobarà en breu al web municipal.

Amb la 60a d’entitats representades a El Ganxet, l’Ajuntament vol posar de manifest l’esperit col·laboratiu de la nostra vila i fomentar l’associacionisme i el dinamisme de la població. Un esperit que ja es va posar de manifest amb la pandèmia, però que és, segons Ballbé, inherent a la nostra localitat.

El Ganxet va néixer fa uns anys com a butlletí informatiu de l’Ajuntament de Palafolls amb informacions relatives al consistori i als seus serveis. Podeu trobar els 6 números anteriors de la revista al web de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics