URGENT

L’Ajuntament buscarà una empresa per a que s’encarregui la de la futura zona d’autocaravanes

Compartiu aquesta història

Encara no hi ha data, però el consistori té clar que buscarà una empresa que pugui tirar endavant la zona d’autocaravanes que està prevista a tocar del camp de futbol, al barri de Santa Maria.

L’espai previst, per a una capacitat de 8 vehicles, forma part de l’anella cívica creada a la zona d’horta del Pla de la Ginesta i que té com a punt més important la nova zona d’estacionaments i una petita zona d’esbarjo que ha de funcionar com a punt de trobada d’aquesta nova anella cívica.

Quan va començar el projecte ja hi va haver empreses interessades en gestionar l’espai d’autocaravanes, però el consistori encara no ha obert el procés per licitar o concessionar aquest espai.

Jordi Villaret és regidor d’urbanisme i obres de l’Ajuntament de Palafolls.

El regidor explica que l’actuació subvencionada per la Diputació de Barcelona i la Generalitat està finalitzada, i que ara s’engegaran nous projectes a la zona, com ara marquesines per a les places d’estacionament, amb  cobertura de plaques solars i la concessió de caravanes.

El consistori explica que fa unes setmanes, una desena d’autocaravanes van intentar passar la nit en aquest espai que encara no està condicionat i la policia local els va fer fora. Tot apunta que algú va incloure aquest espai a tocar del camp de futbol en alguna de les aplicacions que usen els usuaris d’autocaravanes i furgonetes.

Passa una cosa igual amb l’aparcament del Castell que alguna aplicació inclou com espai per pernoctar, tot i que no està permès.

Zona d’aparcament, encara tancada al públic

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics