URGENT

Pràcticament enllestida la vorera est de Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Aquests dies els operaris de l’empresa encarregada de l’arranjament de la vorera de Roig i Jalpí estan acabant d’ultimar els darrers detalls de l’actuació, que ja està pràcticament enllestida.

Un cop acabat de col·locar el ferm de la nova vorera nomen mancarà fer el pas de vianants elevat, que unirà leș dues voreres del carrer, i un petit tram de la vorera de l’altra part de la via.

Des que van començar els treballs a finals de novembre,  s’ha re-urbanització el tram de vorera del costat est del carrer, des del final de l’avinguda Pau Casals i fins al carrer Joan XXIII. S’ha donat continuïtat a les voreres que ja s’havien arreglat fa uns mesos i, a banda s’ha substituit la xarxa d’aigua i dels panots que formen la vorera per peces de formigó.

Un cop acabada aquesta obra, caldrà preparar el projecte per fer la vorera del costat oest, que no s’ha pogut incloure dins l’actual execució ja que el pressupost no ho permetia. De fet, fa dos anys es va licitar per fer totes les obres i ningú es va presentar a l’oferta, i és que cap empresa volia fer els treballs pressupostats davant de l’augment del cost dels materials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics