URGENT

Surt de la via enlluernat pel sol

Compartiu aquesta història

Es repeteix la història un any més. Cada mes de gener el sol de primera hora del matí, pels volts de les 9, enlluerna els cotxes que circulen direcció a Malgrat a la corba de Ca n’Oms. La manca de visió desorienta a molts conductors que acaben sortint de la via, amb les rodes al voral que recull les aigües, pel que es necessita d’assistència per treure el vehicle.

Aquest matí, tocades les 9 del matí, ha tornat a passar. Un conductor ha perdut el control del seu turisme per culpa del sol, i ha acabat sortint de la via i necessitant assistència per poder treure el cotxe que ha quedat amb les rodes dins el voral destinat a evacuar aigües.

Tot i no ser accidents importants si que obliguen a interrompre el trànsit fins que arriba l’assistència, en una de les hores punta de la jornada.

El problema es reprodueix any rere any i fins i tot s’havia pensat de posar-hi una tanca que, a mode de pantalla, evités l’enlluernament dels conductors que passa a primera hora en aquest punt del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics