URGENT

L’atleta Alex Roca visita Mas Prats

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, els alumnes de quart de l’Escola Mas Prats van rebre la visita de l’atleta i ambaixador de la Fundació FC Barcelona, Alex Roca.

Entre d’altres, aquesta visita tenia la intenció de conscienciar els alumnes sobre l’assetjament escolar dins el projecte que Roca lidera contra aquest tipus de violència. Així, la classe dels Olímpics i Paralímpics, els seus companys de 4tB i la classe dels Famosos, van poder escoltar l’experiència i els missatges que Alex Roca els va transmetre.

Alex Roca va patir un herpes cerebral amb 6 mesos de vida que el va provocar una poaràlisi cerebral amb un 76% de discapacitat física. Tal com indica ell mateix, “al llarg de la meva vida, ha hagut de superar moltes barreres, però actualment, amb 32 anys, tinc estudis, feina, una parella i una vida ‘normal’”.

Durant aquests últims anys, l’esport ha sigut una de les seves motivacions per seguir superant-se dia rere dia. Així és com ha participat a la Titan Desert 2018 i va finalitzar la Pilgrim Race 2018. També ha finalitzat la Titan Desert 2019, sent la primera persona amb paràlisi cerebral en acabar-la, i ha aconseguit realitzar 5 triatlons, 1 aquatló i 6 mitges maratons. 

Un dels seus lemes és que ‘el límit te’l poses tu’, i és que, Alex Roca és la primera persona en el món amb un 76% de discapacitat física en acabar una marató. Entre d’altres, a banda de l’esport, també gaudeix donant xerrades, com la que va fer dimarts a Mas Prats, demostrant que no hi ha límits i conscienciant i apropant la societat a la realitat de les persones amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics