URGENT

L’Ajuntament de Malgrat amplia l’Ordenança reguladora de terrasses

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc ha publicat un ban d’ocupació de vies i espais públics amb terrasses i altres elements en què desenvolupa l’Ordenança reguladora actual. Entre els aspectes que s’hi tenen en compte, s’estableixen les dimensions de les terrasses, les distàncies màximes que es poden ocupar, etc. 

El ban, també dedica un espai als artistes. I, és que, no s’admetran activitats de producció artística en el tram del Passeig Marítim reformat per les obres de la 1a fase. Les persones interessades hauran de demanar diverses opcions d’espais per instal·lar-se i el seu horari de funcionament serà similar a l’horari de les terrasses del passeig. 

Entre altres, també s’especifica que l’Ajuntament establirà per concurs públic els llocs i les condicions per a la restauració sobre rodes i que en els espais privats, que no confrontin directament amb la via pública, s’hi admet l’exposició d’articles i pissares amb certes condicions que s’especifiquen a la norma. Aquestes i altres consideracions les podreu trobar al ban que ha publicat l’Ajuntament de Malgrat de Mar al seu taulell d’anuncis. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics