URGENT

L’Infantil Femení de 2a Divisió del CD Palafolls celebra la victòria contra el Tordera

Compartiu aquesta història

Les jugadores de l’Infantil Femení de 2a Divisió del C.D. Palafolls estan d’enhorabona i, és que aquest cap de setmana es van desplaçar al camp del Tordera on van demostrar les seves habilitats esportives. Les noies, sota la direcció de Jordi Vicea, van guanyar per 8 gols al Tordera, deixant el marcador 1-9. D’entre tots partits que va disputar el C.D. Palafolls, l’únic equip que no va tenir tanta sort va ser l’Aleví 2a Divisió qui va empatar contra el Tordera 3-3, els altres, van imposar-se davant dels seus contrincants. 

En el cas del CFS Sant Lluís, el cap de setmana no va ser tan positiu per alguns dels seus jugadors. El Juvenil de 1a Divisió va perdre contra el Riudellots per 3 gols (1-4) i l’Infantil de 2a Divisió va fer-ho també contra el Lloret per 1 gol (1-2). Tot i així, qui si està d’enhorabona és el Minibenjamí que va guanyar per 11 gols a l’Interesportiu de Malgrat de Mar (1-12).

En el cas del bàsquet, el Sènior A masculí va guanyar davant el Vall del Terri per 6 punts (58-52) i el Sots 21 masculí també es va imposar als Jesuïtes per 14 punts (43-57).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics