Adjudicada la renovació de l’enllumenat públic i del camp de futbol

Compartiu aquesta història

A finals d’any l’Ajuntament de Palafolls va adjudicar els treballs de la primera fase de renovació de l’enllumenat públic del nostre municipi. Finalment serà l’empresa Elecnor qui s’encarregarà dels treballs per un pressupost adjudicat de 480.000€, el que suposa una rebaixa de 80.000€ respecte la previsió de la licitació.

El contracte amb l’empresa ja està signat i s’està a l’espera que arribin les noves llums. Jordi Villaret és regidor d’obres.

El projecte inclou canviar a tecnologia Led totes aquelles llumeneres del nostre poble que encara no ho són. En aquesta primera fase implicarà la renovació de pràcticament totes les llums del centre de Palafolls i de Mas Reixac i actuacions més puntuals a Santa Maria, Sant Genís o Mas Carbó. Això implicarà, en la majoria de casos, només un canvi de lluminàries i en d’altres casos, el canvi de tot el fanal.

També s’eliminarà l’enllumenat actual del carrer Major, amb fanals suspesos en mig de la via, per uns de nous, així com també es canviaran els llums de l’avinguda Costa Brava, on  s’introdueix un nou sistema de fanals. D’una banda uns nous elements donaran més llum a la zona de circulació, mentre que uns fanals més baixos resseguiran el parc de Joaquim Ruyra, per donar més llum als vianants.

D’altra banda, en breu, han de començar els treballs per canviar l’enllumenat del camp de futbol. Es destinaran 36.000€ a canviar les actuals lluminàries, que consumeixen 48.000 whats, per tecnologia led cosa que permetrà ser més eficient i aconseguir reduir la despesa en un 40%, segons càlculs del propi ajuntament.

Els problemes amb la il·luminació del camp de futbol fa temps que duren i amb aquestes noves lluminàries, que podran ser controlades remotament, es permetrà reduir despesa i millorar la qualitat de la llum d’aquest equipament esportiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.