L’Ajuntament ja prepara una nova licitació pel bar del casal d’avis

Compartiu aquesta història

Sant Tornem-hi. El consistori ja ha començat el camí per tornar a licitar el servei de bar del casal d’avis del centre de Palafolls. Serà la 5a licitació en poc més de dos anys. 

Tot just ara s’han començat a demanar els informes econòmics pertinents que són la base per començar de nou tot el procés de licitació. L’objectiu del consistori és poder adjudicar de nou el servei de bar del casal d’avis del centre.

El darrer concessionari va decidir deixar el bar a finals del passat novembre, només 6 mesos després de començar a prestar el servei, al·legant desavinences amb la junta de l’Associació de Jubilats. En els darrers anys, aquest servei ha tingut fins a 5 responsables diferents.

De moment no se sap si aquesta nova licitació modificarà les condicions que tenia el darrer adjudicatari, que pagava un cànon anual per l’explotació del bar i tenia marcat un preu màxim pels productes bàsics que se serveixen al local. Per exemple, un cafè amb llet costava, com a molt, 1.5€ i la llauna de refresc 2€, tot i que els socis de l’Associació de Jubilats de Palafolls tenien un preu reduït.

Tampoc se sap si introduirà mesures per intentar consolidar un projecte en el servei de bar del casal d’avis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.