URGENT

La Policia Local salva la vida d’un home amb parada cardiorespiratòria

Compartiu aquesta història

Diumenge al matí, la patrulla de guardia de la Policia Local de Palafolls va rebre l’avís d’¡un home inconscient amb aturada cardiorespiratòria en un bar de la plaça de les Valls d’Ax.

En arribar els agents van comprovar la situació, entre el desfibril·lador automàtic que porten al vehicle policial i les maniobres de reanimació dels agents, van poder reanimar l’home fins l’arribada dels efectius mèdics del SEM. Ho explica Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local.

L’home es recupera satisfactòriament de l’episodi en un hospital.

Aquesta circumstància no és gens estranya. En tot l’any passat de les 6 actuacions que va fer la Policia en casos d’aturades cardiorespiratòries, en 4 ocasions es va poder reanimar la víctima ja sigui per l’aparell desfibril·lador amb el que disposa el cos local de seguretat o bé per les maniobres de reanimació fetes pels agents.

Actualment  Palafolls, a banda de l’aparell que té la Policia,   disposa de desfibril·ladors als diferents equipaments esportius del municipi, i en vol instal·lar un d’exterior al costat del Casal d’avis del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics