El Maresme és finalista als premis TravelGuau

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística del Maresme, un any més, ha estat present a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid.  Juntament amb la Diputació de Barcelona i Turisme Barcelona han participat en diverses presentacions de l’oferta turística de benestar i enoturisme, que són dos dels segments  amb més opcions a la nostra comarca. 

Tal com indiquen des del Consorci de Turisme, aquests dies a Fitur s’ha fet bandera de l’àmplia varietat turística del Maresme, a la vegada que s’han posat en valor la nostra gastronomia, la qualitat dels allotjaments i restaurants, la cultura i el patrimoni maresmenc i les activitats que s’hi poden fer. 

A Fitur, el Maresme ha estat finalista als premis TravelGuau a la categoria de millor destinació Pet Friendly 2023. Un premi que reconeix la tasca que es duu a terme des del consorci per donar a conèixer l’oferta turística de la comarca que es pot fer amb les mascotes. Aquí s’hi indiquen les platges que hi ha habilitades, a banda dels allotjaments i restaurants que permeten l’entrada de mascotes. 

Els premis TravelGuau tenen l’objectiu de difondre i reconèixer a empreses, entitats públiques i particulars que aposten per la relació entre les persones i les mascotes des del respecte i la convivència amb elles i amb l’entorn. Aquests premis compten amb 9 categories, entre les quals hi ha millor allotjament, activitats d’oci, mitjà o creador de contingut, tinença responsable, ONG o protectora d’animals, compromís i empresa, a banda de destinació turística. En aquest sentit, el Maresme ha rebut la distinció a millor destinació turística Pet Friendly.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.