URGENT

Els cotxes mal aparcats endarrereixen la neteja viària a Sant LLuís 

Compartiu aquesta història

Avui és el primer dijous de mes, i talk i com es va anunciar fa uns dies, començava el calendari programat de neteges amb profunditat a diferents espais del nostre municipi. Avui tocava al barri de Sant Lluís. Ja fa uns dies que les zones afectades, carrer Sant Lluís i carrer Anselm Clavé tenen indicacions de la prohibició d’estacionar avui dijous a partir de les 7 del matí i fins les 10 del matí, però els conductors han fet cas omís de les indicacions i desenes de vehicles continuaven estacionats a l’hora de començar la neteja.

La Policia Local ha multat als vehicles estacionats en aquests espais i la grua els ha anat retirant per tal que les màquines de neteja poguessin començar els treballs programats.

Segons el calendari, cada primer dilluns de mes toca neteja a l’avinguda Costa Brava, el primer dimarts al carrer Francesc Macià, el dimecres al carrer Roig i Jalpí i el primer dijous a Sant Lluís i al camí de Can Baltasar.

Avui és la segona vegada que es feia la neteja a Sant Lluís, després d’una prova pilot fa unes setmanes, en les que molts vehicles tampoc van respectar els senyals de trànsit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics