URGENT

Comença el canvi en l’enllumenat de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, comencen les obres de la primera fase de substitució de l’enllumenat de Palafolls. El projecte inclou canviar a tecnologia Led aquelles llumeneres que encara no ho són. En aquesta primera fase implicarà la renovació de pràcticament totes les llums del centre de Palafolls i de Mas Reixac i actuacions més puntuals en d’altres àmbits de la nostra localitat, com Santa Maria, Sant Lluís i Sant Genís.

Entre altres accions, també s’eliminarà l’enllumenat del carrer major i es substiturà per un de nou, a banda de canviar els llums de l’avinguda Costa Brava. En aquest vial, una de les artèries viàries del poble,  es procedirà a introduir un nou sistema de fanals. Tal com indiquen des del consistori, la intenció és posar llum viària a tota l’avinguda i uns fanals més baixos, que resseguiran el parc de Joaquim Ruyra, per donar molta més llum als vianants.


Aquesta setmana comença la primera fase i, segons fons de l’Ajuntament, ja s’ha previst la licitació de la segona en què s’actuarà a Ciutat Jardí i a Mas Carbó. Segons les previsions, les obres de substitució s’allargaran 3 mesos i tindran un cost aproximat de 560.000€. Aquesta operació compta amb una subvenció del 90% del cost de l’obra, finançat per la Diputació  a través del Programa sectorial renovables 2030. El 10% restant l’aporta l’Ajuntament de Palafolls de fons propis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics