URGENT

Ràdio Palafolls celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Compartiu aquesta història

Aquest matí, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Ràdio, Ràdio Palafolls ha preparat un seguit d’actes per commemorar la cita. Entre altres, des d’aquest matí s’han començat a utilitzar les noves sintonies que acompanyaran part de les emissions a partir d’ara. 

Concretament, canvia la sintonia oficial de Ràdio Palafolls i les sintonies de les diferents emissions de l’Informatiu. Aquestes substitueixen les que es van estrenar el març del 2017 amb motiu 30è aniversari de la ràdio i tenen la intenció de ser més dinàmiques i modernes.

A més, durant la jornada, la nostra unitat mòbil s’ha traslladat a l’Escola Les Ferreries per continuar endavant amb el projecte que s’ha dut a terme durant les últimes setmanes amb el centre. I, és que, els infants de primer i quart participen en un programa intercicles en què han visitat la ràdio per preparar un programa que s’emetrà en les properes setmanes. 

A la tarda, al Palafolls en Xarxa, el company Jordi Pratsevalls també s’uneix a l’efemèride entrevistant a Carles Mesa, antic col·laborador de Ràdio Palafolls i actual presentador de Gente Despierta a RNE. A l’entrevista, es recordarà el seu pas per l’emissora, la seva trajectòria i es farà un homenatge a d’altres col·laboradors de Ràdio Palafolls com la Maria Fenoll. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics